Monday, May 7, 2007

verdacht?

ik schrik me rot van die hevige reacties. Iedereen is precies zo gevoelig en wantrouwig. Een mens moet blijkbaar zijn woorden wikken en wegen tyegnwoordig. Ik bedoel gewoon dat problemen van praktische aard of eigen (psychologische) problemen moeten aangepakt worden. Dit door na te denken en te handelen en soms met hulp van vrienden. Daar zijn vrienden voor vind ik. En sorry... wie maakt nu zichzelf bewust verdachht?

4 comments:

Anonymous said...

Ik vrees dat we onze moordenaar hebben, Ignace!

Anonymous said...

Ik denk dus ook dat he Ignace is, Wat ik dus denk voor het motief voor de moord is Emma! Emma was een papa'skindje en ignace loopt al lang achter haar aan. Je kan ook merken dat ignace alles aan doet om bedreigingen van emma weg te houden zo heeft hij peterson aan een boot geholpen, en als er en nieuw motief opduikt van een potentiele moordenaar dan probeert hij alles er aan te doen om emma te doen geloven dat het de moordenaar kan zijn.
Hij is het gewoon zelf en hij heeft mark vermooord om emma voor zich te hebben! ik hoop dat ik dus gelijk ga hebben!

Anonymous said...

Hoi Ignace

We weten wel wat je bedoeld. Iedereen is gewoon druk in de weer om de moordenaar te vinden. Maar daarvoor zijn harde feiten nodig en geen voorbarige gedachten. Spijtig dat sommige mensen je geen kans geven...

Anonymous said...

seg Ignace... Nu we toch allemaal al doorhebben dat gij de dader zijt, kunt ge toch nimeer ontkomen. Daarom wil ik u nog een kleine favour vragen, vooraleer de flikken u in de boeien komen slagen. Breng diene Steve ook eens op subtiele wijze om het leven, aub? Ik wil ni klikken ofzo hé, maar diene heeft dus wel uw Emmake zitten binnendoen! Laat eens zien da ge nen echte 'vent' zijt!? Diene Steve is ne irritante gast en ook het typeke da hij speelt trouwens. Ge moogt van mij gerust zijn antenneke eraf knallen. Wel goe mikken!! Ik reken op u!