Monday, May 14, 2007

Antwoord

Het doet mij deugd om ook bemoedigende woorden te lezen. Ik ben geen persoon die graag veel over zichzelf praat. Een personage uit een serie leer je het best kennen door hem te volgen in zijn dagelijkse verschijning. In elke aflevering geef ik iets van mezelf prijs. Leer mij kennen door mij te volgen. Ook tussen de lijnen valt er veel te begrijpen. Dat is het mooie van ons bestaan, wij personages. Heel ons zijn is gemaakt, maar we zijn ook gemaakt om te zijn. En dat zijn, leeft bij zoveel mensen z'n eigen leven verder zodat we uitgroeien tot een meervoudig zijn, een tentakel van verschillende eigenheden dat zich kristaliseerd tot één begrip: onszelf.

3 comments:

An said...

Wel Ignace, ik vind dat heel mooi verwoord! Je bent een persoontje vol mysteries, daar hou ik wel van. Ik zal mijn best doen om je steeds te volgen, al is het niet eenvoudig. Wat je hier allemaal zegt is eigenlijk wel waar. Elk mens beïnvloedt een ander mens zodat we precies vermenigvuldigd worden. Maar één persoon is een deel van al deze stukjes, van al deze mensen die hij ontmoet op zijn pad des levens. Een mens is een geheel van verschillende eigenschappen die hij verkrijgt door in aanraking te komen met anderen.

Angeldust said...

tot zover ons uurje filosofie voor vandaag :P
nee, nu ff serieus, echt mooi verwoord allemaal!

Ik heb dan mss wel mijn twijfels over jou onschuld, maar ik vind je wel 1 van de meest mysterieuze personages uit de serie, mss daarom net dat ik die twijfels heb. Maar we zullen het binnekort dan wel zien he... zorgen voor later of hoe zeggen ze dat?!

wat vind je van Emma en Steve? vind je ook niet dat ze beter bij nils zou passen?

geniet nog maar van deze dag, hoewel het weer er niet naar is om een geweldige dag te hebben he...

ciaooo
Kim

Katleen said...

dt-fout, dt-fout!