Thursday, May 3, 2007

problemen????

Mag ik stellen aan diegenen die denken dat IK problemen heb dat dit het laatste is waar ik mee kamp. IK los mijn problemen op. Niet altijd op een conventionele, graag geziene, manier. Maar wel efficient. Mijn devies: als er iets op uw weg u hindert, blijf niet staan. Ga er om heen of verwijder het. Maar ga door!

5 comments:

Anonymous said...

Hey

Ik denk dat je het op mij hebt *bloos* Ik bedoelde mijn bericht niet echt slecht, het spijt me indien je hierdoor gekwetst bent.
Probeer gewoon de problemen van anderen je niet te hard aan te trekken.. Het is algemeen bekend dat je klaar staat voor iedereen die er maar nood aan heeft. Probeer misschien de mensen niet te 'pushen' als ze niet met je willen praten over hun problemen. Ze zullen wel naar je toekomen als ze er klaar voor zijn.

Geduld is een mooie deugd zei er me iemand...

Anonymous said...

Vreemde blog vandaag, is het niet, Ignace ? Als er een probleem is maak jij er wel komaf mee, op welke manier dan ook. Was Marc Jacobs ook één van die problemen ? Ik vermoed van wel...

Ellen said...

Ja je maakt je hierdoor wel verdacht hoor...

Angeldust said...

Amaai... een hevige reactie :P slechte dag?

Als er een probleem is dan verwijder je het? interessante woordkeuze... Vormde Marc misschien ook een probleem, dat jij "efficient" opgelost hebt?!

Anonymous said...

Ik vind wel dat je jezelf verdacht maakt...