Saturday, May 26, 2007

niet fier

De manier waarop ik het heb gedaan, daar ben ik niet fier op. Ook het feit dat ik een coalitie heb moeten sluiten met Myra zit mij tegen. Maar... nu weet Emma tenminste wat voor vlees ze in de kuip heeft. Ze doet er mee wat ze wil. En voor de job hoeft ze nu niet bij Steve te blijven. Ze krijgt bij Antenne ook de kans om zich te bewijzen nu. En ik geloof in haar: kwaliteit komt toch boven drijven vroeg of laat!

7 comments:

Lisa said...

Het zou erg zijn als je zei dat je fier was! Ik vind het ronduit verschrikkelijk wat je gedaan hebt! Ben jij een volwassen man?! Ik vind Steve een smeerlap, maar hoe jij je daarme moeit! Ongelofelijk!

Hannelore said...

ik vond dat iemand iets moest doen.. en ik weet niet of er een andere manier was. ik vind het heel erg dat ze het zo te weten is gekomen.. maar beter nu dan later.. toch

ammeu said...

tja, je stond ook wel onder druk he. En eigenlijk is het toch wel goed dat je dat gedaan hebt

Anonymous said...

Hallo Ignace,

even een vraagje voor jou.
Werk jij veel met Photoshop of een programma dat er op lijkt?

Ken je een goed programma om met foto's te werken.
Jij als informaticaspecialist zal daar wel een antwoord op weten he!

Anonymous said...

Dag Ignace

Je hebt het hier eigenlijk al zo vaak gehad over Emma en Nils en nog zoveel andere mensen vanop je werk...

Heb je misschien niet eens een paar foto's? Dan kunnen we een gezicht plakken op de mensen waar jij het steeds over hebt... dat is zoveel leuker dan alleen maar een naam te kennen! En heb je misschien nog een paar leuke annekdotes over hen ofzo?

ik ben er wel nieuwsgierig naar!

groetjes

Anonymous said...

Ignace, wat was dat gisteren, met dat ongeval van je moeder? Ik hoop dat jij daar niets mee te maken hebt want je gedraagt je nu redelijk verdacht. Ook het feit dat je niets over het werk zegt tegen je moeder vind ik wat vreemd. Als je vroeger bij Emma babysitte, dan moet je moeder haar naam toch kennen? Waarom heb ik zo het gevoel dat er iets niet klopt?

Anonymous said...

moet controleren:)