Friday, June 15, 2007

het is niet fair!

Maman heeft het weer gedaan. Ze heeft Emma van mij weggejaagd... Maar ik laat mij deze keer niet doen. Emma is van mij, ze zal mijn liefste worden wat maman ook probeert. Ik haat maman, waarom gunt ze mij dat geluk niet? En Emma stelt mij teleur. Zij denkt alleen aan haar carrière. Waarom ziet ze niet in dat ze alleen met mij gelukkig kan worden? Zij is niet dom maar dat snapt ze niet. Ik moet iets vinden om haar te overtuigen.

15 comments:

Anonymous said...

Wie wil er hier iets niet snappen he???

Heb je nu nog niet door dat Emma in jou alleen een vriend ziet en ze enkel Nils in haar hart draagt.
Als er iemand dit zou moeten begrijpen ben jij het toch zeker!

Feje said...

Zeg Ignace, was Emma niet duidelijk genoeg gisteren.
Ze wil afstand nemen van jou en jij gaat de boel nog eens gaan forceren.
Trouwens ze heeft toch al duidelijk laten weten dat ze niets ziet in jouw!

Wat ben jij toch een creepy-ventje zeg!
Aanvaard toch gewoon de dingen ipv alles op te blazen!

Anonymous said...

Kijk, laat Emma gewoon met rust, zo zal je veel problemen vermijden.
ze heeft duidelijk gezegd dat ze even afstand van jou wil nemen, en een echte vriend, neemt dan afstand.
maar jij wil geen afstand nemen!
dus...

Anonymous said...

ignaceke toch, 't gesticht zet zijn deuren open voor u...

Cupidosadist said...

Ik denk dat Emma zelf wel slim genoeg is om te weten of ze al dan niet met jou iets wil beginnen. En dat kan je niet forceren, trouwens, waarom gun je haar het geluk met Nils niet.

Sofie said...

Je bent echt gek!!

Anonymous said...

ik denk dat jij het niet zo goed begrijpt is emma mss niet duidelijk geweest of ben je gewoon dom ???? je bent gewoon gek ....

Anonymous said...

amaaai je bent echt ziek in je hoofd, dit is gewoon niet meer liefde he, nee je bent gewoon geobsedeerd door emma, en daarom doe je van die rare dingen, echt ik snap u niet, je ziet toch dat emma je niet moet hebben, en dan ga je nog zooooveel moeite doen om haar toch voor u te winnen, dan weet je toch dat da ni ga lukken ?? want emma ziet niets in jou ...
ik hoop dat je vroeg tot inzicht komt dat je fout bezig bent !
en hopelijk doe je geen domme dingen met emma !!! ik heb al schrik ...

Anonymous said...

Kerel, gij zijt echt ZOT!
Laat Emma gerust en doe ons allemaal een plezier!
Ge zijt gestoord en niemand twijfelt er nog aan da gij de moordenaar van Marc zijt!

Anonymous said...

idd

Anonymous said...

je zult niets vinden om haar te overtuigen!! want ze is niet geïntresseerd in jou!!!
wanneer gaat da nu eens eindelijk tot je door dringen!!

heidi said...

Beste Ignace

Wat moet jij tijdens je kinder en jeugdjaren vreselijke dingen hebben meegemaakt met je moeder. Nooit goed genoeg, nooit vriendjes mee naar huis.
Daarom doe je nu die dingen die je nu doet ( camera in de kamer, Emma niet kunnen loslaten)Je hebt moeten aanzien hoe je vader ten onder is gegaan aan het gedrag van je moeder.
Jou moeder doet nu met jou het zelfde.
Jullie hebben allebei hulp nodig.
Maar hetzal moeilijk zijn om jou moeder in therapie te krijgen.
Daarom Ignace zoek jij hulp ( profesionele hulp) jij bent een slachtoffer Ignace, en je kan geholpen worden.
Ik ben er zeker van datje met hulp op een dag jou moeder zal kunnen verlaten, want dit verdien je echt niet.
Wat Emma betreft.Wel schrijf haar een brief over je verleden over hoe je je nu voelt. Doe hetnu Ignace want ooit ziet dit freaky gedoe het daglicht, en dan kun je wel eens in de gevangenis terecht komen.

rikketikke said...

ignace blijf alstublieft uit emma haar leven ze past alleen maar bij nils oscar en bij niemand anders. ik vinds het dus heel stom dat gij dat niet snapt.en trouwens ik dek dat gij emma haar papa hebt vermoord want die zei ook dat gij nooit bij emma zou kunne samengaan net zoals dat emma het wil. snap et dan toch da die nie meer dan vriendschap wil.maar doe haar da hartje te geven hebt ge et nu flink naar de botten geholpen.en kijk aub niet naar die camera, gij, geflipte zot.vermoord mij nu nie zoals da ge bij emma haar papa hebt gedaan omdat ik mijn mening zeg

Anonymous said...

Ignace..
Niemand schijnt jou te snappen.. Maar jij hebt te veel meegemaakt omdat iemand het zou kunnen snappen.. Mensen begrijpen niet waarom je zo ' vreemd ' doet.. Misschien ben je wel vreemd.. Dat heb je dan van je moeder zeker.. Wordt niet zoals je moeder.. Al krijg je er nu misschien al trekjes van .. En Alsjeblieft Ignace.. Doe geen domme dingen.. ik wil niet dat je Emma pijn doet..
Echte liefde.. ECHTE romantiek.. is de persoon van wie je houdt laten gaan.. Als ze gelukkig is met NO moet jij niet in een diepe put vallen.. NEE.. Je moet blij zijn voor haar.. Je kunt haar niet dwingen om verliefd op je te worden..
Later.. Zul jij het geluk nog vinden..;) Je moeder had een man.. Die heeft ze nooit goed behandeld.. Jij zult ook nog ooit een vrouw hebben.. Een vrouw ' als ' Emma.. Maar NIET Emma zelf ..En dat meisje.. Moet je in je hart bewaren.. En niet als je moeder slecht gaan behandelen.. Je moeder verdient een straf.. Jij niet..
Groetjes
En doe geen domme dingen !
x

Anonymous said...

zeg zak laat de meiske eens gerust ze is verliefd op nils oscar en nie op zo ne pschopaat als u en mama heeft gelijk en hebt ge ze vermoord ge hebt geen hart gij