Friday, April 13, 2007

Vragen..

Spant iedereen dan samen tegen Emma? Myra, ja dat wisten we al lang, idem dito voor JP, maar nu begint Nils ook al. Ik moet, denk ik, toch eens met Birsen praten. Of is dit geen goed idee?

9 comments:

Annelies said...

Je ziet overal wat spoken Ignace. Laat het gewoon even rusten en denk er eens goed over na.

Ik zou Emma niet te veel lastig vallen. Ze is de laatste tijd een beetje gestresseerd!

Anonymous said...

hoi
nu emma en birsen wat ruzie hebben denk ik niet dat het zo een goed idee is of mss dat het juist wel helpt ik weet het niet . mss moet je eens met niels zelf gaan praten . het is door myra dat hij zo doet .volgens mij beseft hij niet dat hij emma kwest .
greetz x

Anonymous said...

Ik geef je maar één goede raad , als je bij Emma bent blijf gewoon jezelf . Ik zou niet naar Birsen gaan want anders denk Emma dat je haar niet meer vertrouwd . Of is dat zo ?
Alvast veel succes

Josse said...

Nils laat zich helemaal inpalmen door die myra, tss...
Goed idee om met Birsen te gaan praten, misschien kunnen jullie samen emma inlichten!

Myra Renard said...

Ziede gij Emma zitten misschien??? Ge praat over niks anders;

oeioei said...

wete,het is wel lief van je dat je zo bezorgd bent over Emma en dat je altijd voor haar klaar staat, dat heeft ze zelf ook wel door hoor. Maar ik denk dat je soms wat te hard van stapel loopt en dat je je soms wat teveel wilt bemoeien. Misschien moet je haar soms gewoon eens laten, kijk eens wat dat geeft hé :-)

melanie said...

hej ignias...
nils meent het heus niet slecht met emmake hoor...
het is een beetje ingewikkeld , maar ze geraakt er wel uit...m ss moet je niet té veel bij haar hangen altijd... ze wordt er een beetje gek van denkek :s
dikke kus! Mell

Lien said...

Ik heb een forum over Emma gemaakt...

http://z4.invisionfree.com/Emmaforum/index.php?act=idx

Anonymous said...

Ignace, je bent mooi en lief en schattig en je hebt zo'n goed hart! Ik hoop dat Emma ooit iets met jou wilt en dat jullie trouwen en veel kinnekes hebben!