Monday, April 23, 2007

ik heb een verrassing voor Emma

Ik heb een ongelofelijke verrassing voor Emma. Morgen maak ik haar blij. Dat mag ook wel eens. Emaa heeft al genoeg afgezien. Trouwens, ik weet beter dan wie ook, wat haar kwaliteiten zijn. Dat ze hier in Antenne nu nog niet beseffen wie zij wel is en wat ze allemaal niet kan... Dat gaat er bij mij niet in. Als er iemand is die goede idee├źn heeft en Antenne kan redden dan is zij het toch wel zeker. En ik als man van de cijfers er achter. Wij zouden een fantastisch team vormen. Maar neen, ze halen zo'n kwast als die Steve binnen. Veel wind ja... Hij heeft succes, maar voor hoe lang?

5 comments:

Anonymous said...

hey
ja emma zou in plaats van steve moeten zijn .
emilie

Anonymous said...

search engine ranking tips seo prices backlinks backlinks seo

Anonymous said...

16steps.blogspot.com have a peek at this web-site De basis problemen met tankstations zijn dat met de milieurisicobeoordeling en de milieutoestand van de site moet worden nagegaan

Anonymous said...

Hi! I simply wish to offer you a huge thumbs up for the great info you've got here on this post. I am returning to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]click here[/url]

Anonymous said...

Hello there! I simply wish to offer you a huge thumbs up for the excellent info you have right here on this post. I am coming back to your blog for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]xrumergeek[/url]